Lomakkeet | Metsäkeskus

Lomakkeet

Huomioithan, että tavallinen sähköposti ei kulje suojatussa yhteydessä.

 

Lomakkeiden käyttö ja toimitusosoitteet

Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Lomakkeiden täyttäminen, tulostaminen ja tallentaminen onnistuu parhaiten Internet Explorer-selaimella. Mozilla Firefox- ja Google Chrome-selaimet eivät tue kaikilta osin täytettäviä pdf-lomakkeita. Firefox- ja Chrome-selainta käyttävien on avattava lomake ulkoisen pdf-lukijan avulla.

Lomakkeiden käyttö edellyttää erillistä ohjelmaa, esimerkiksi Adobe Reader sopii tarkoitukseen. Ohjelman voi ladata maksutta Adoben verkkosivuilta. Suosittelemme uusimman Reader-version käyttämistä lomakkeiden toiminnan varmistamiseksi. Pdf-lomake avautuu napsauttamalla lomakkeen nimi-linkkiä. Pdf-lomakkeet voi täyttää tietokoneella ja tulostaa täytettynä lomakkeissa olevalla painikkeella.

Metsänkäyttöilmoitus (metsälaki)

Voit toimittaa lomakkeet sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen mki(at)metsakeskus.fi tai postitse Metsäkeskuksen toimipaikkoihin.

Metsitystuki (laki metsityksen määräaikaisesta tukemisesta)

Metsitystukihakemuksen lähettäminen
Lähetä metsitystuen hakemus turvapostilla tietosuojan takaamiseksi. Hakemus ja sen liitteet sisältävät henkilötietoa, joka on hyvä suojata. 

Kun lähetät hakemuksen turvapostilla, laita viestin otsikkoon seuraavat tiedot: Metsitystuki, hakemus.

Metsäkeskuksen turvapostipalvelun löydät osoitteesta https://www.turvaposti.fi/viesti/kemerahakemukset@metsakeskus.fi. Tavallinen sähköposti ei kulje suojatussa yhteydessä, joten emme suosittele sen käyttöä hakemuksen lähetykseen. 

Voit myös postittaa tai toimittaa hakemuksen Metsäkeskuksen Lahden toimistolle, osoitteeseen
Suomen metsäkeskus
Aleksanterinkatu 18A
15140 Lahti

Huomaathan, että tässä vaiheessa turvapostilla voi lähettää vain metsitystuen hakemuksia. Kehitämme turvapostipalvelua edelleen ja tiedotamme, kun käyttö laajenee.

Kemera-lomakkeet (kestävän metsätalouden rahoituslaki)

Kemera-lomakkeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen:
kemerahakemukset(at)metsakeskus.fi

Lisätietoa lomakkeiden toimituksesta

Vanhan Kemera-lain aikana aloitettujen hankkeiden toteutusilmoituslomakkeet:

Hirvieläinvahingot

Metsään.fi-palvelun lomakkeet

  • Asiointilupa 
    Asiointiluvalla annat toisen henkilön katsoa metsätietojasi Metsään.fi-palvelussa.
  • Suostumus metsätiedon käsittelyyn
    Suostumus metsätietojen käsittelyyn -lomakkeella annat palveluntarjoajille suostumuksen metsätilasi tietojen selailuun ja siirtoon Metsään.fi-palvelussa.
  • Työkohdevälitys
    Lomakkeella voit ilmoittaa työkohteesi, jos haet metsänhoitotöille tekijää tai puille ostajaa. Lomakkeen sijaan voit ilmoittaa työkohteen helposti myös Metsään.fi-palvelussa. 

Voit toimittaa lomakkeet sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi tai kirjepostina osoitteeseen Suomen metsäkeskus, Aleksanterinkatu 18 A, 15140 Lahti. Suostumuksen metsätiedon käsittelyyn voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen suostumukset(at)metsakeskus.fi.

Metsätietojen luovutus

Tiedonluovutukseen liittyvät lomakkeet voit lähettää osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi.

Yhteystietojen tiedonluovutus

Tiedonluovutukseen liittyvät lomakkeet voit lähettää osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi.

Hankehakulomakkeet – luonnonhoitohankkeet

Voit toimittaa lomakkeet Metsäkeskuksen toimipaikkoihin postitse tai sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi.

Muut lomakkeet

Omavalvonnan suorittaja voi toimittaa tekemänsä mittaustulokset Metsäkeskukselle kuviotietojen päivitystä varten. Toimita omavalvontalomakkeet osoitteeseen kirjaamo(at)metsakeskus.fi tai perinteisellä postilla Metsäkeskuksen toimipaikkoihin.

.