Skip to main content

Uutiskirjeet

Metsäkeskus lähettää uutiskirjeitä metsänomistajille ja toimijoille. 

Metsään-lehden uutiskirje

Lähetämme Metsään-lehden uutiskirjettä kuusi kertaa vuodessa. Kirje lähetetään kaikille metsänomistajille ja metsäalan toimijoille, jotka ovat antaneet sähköpostinsa meille tiedotusta varten. Uutiskirjeessä kerrotaan Metsään-lehden uusimmista jutuista ja ajankohtaisista blogiteksteistä. 

Metsään-lehden uutiskirjeen voit tilata verkkolehden kautta. 
 

Alueelliset sidosryhmäuutiskirjeet

Lähetämme alueellisia sidosryhmäuutiskirjeitä neljä kertaa vuodessa metsäalan toimijoille ja muille sidosryhmille.  Uutiskirje kertoo ajankohtaiset metsäalan uutiset ja kuulumiset alueelta. Sidosryhmäuutiskirjeitä lähetetään Metsäkeskuksen viidellä palvelualueella, jokaiselle omansa. Jos haluat, voit tilata myös useamman alueen sidosryhmäuutiskirjeen.
Tilaa sidosryhmäuutiskirje 
 

Alueelliset koulutuskirjeet metsäalan toimijoille

Koulutuskirje jakaa metsäalan toimijoille tietoa Metsäkeskuksen järjestämistä alueellisista koulutuksista. Lisäksi kirjeessä voidaan kertoa merkittävimmistä valtakunnallisista koulutuskiertueista sekä uutisoida ajankohtaisista koulutusteemoista. Koulutuskirjeitä julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa.

Tilaa koulutuskirje

Metsään.fi-palvelun uutiskirje

Metsään.fi-palvelun uutiskirje lähetetään palveluun kirjautuneille metsänomistajille ja toimijoille. Metsään.fi-kirjettä ei voi erikseen tilata.
 

Uutiskirjeiden peruutus

Jos sinulle tulee joku Metsäkeskuksen uutiskirje, mutta et halua enää saada sitä, voit peruuttaa tilauksen kirjeen lopussa olevasta Peru uutiskirje -linkistä.