Verkkokoulutukset

Metsäkeskus kouluttaa vuosittain tuhansia metsänomistajia ja metsäalan toimijoita. Koulutuksia järjestetään myös verkkokoulutuksina.

Verkkokoulutus mahdollistaa opiskelun missä ja milloin vain. Verkkokoulutusten lisäksi Metsäkeskus tarjoaa myös perinteisiä lähikoulutuksia. Kaikki Metsäkeskuksen koulutukset ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta tai ongelmia sen käytössä, voit olla yhteydessä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eKoulutukset(at)metsakeskus.fi.

 

Käytäväharvennus - menetelmän verkkoesittely

Käytäväharvennushankkeessa (2017-2018) kehitettiin uutta työmenetelmää nuorten metsien ensimmäiseen koneelliseen harvennukseen. Esittelypakettiin on koottu hankkeen tutkimustietoa ja tietoa siitä, mitkä ovat käytäväharvennuksen mahdollisuudet harvennusmetsien
korjuussa ja metsänhoidon monipuolistamisessa.

Kirjaudu verkkokoulutuksiin 

Metsien hoidon omavalvontakoulutukset verkkokoulutuksina

Omavalvonta-koulutuksissa perehdytään taimikon istutuksen sekä taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän hoidon omavalvontamittauksiin. Kurssien jälkeen tiedät myös, mihin omavalvonnalla kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää ja mihin voit käyttää Laatumetsä mobiilisovellusta. Verkko-oppimisympäristö ohjaa kurssin suorittamisessa ja etenemisessä.

Kirjaudu verkkokoulutuksiin