Verkkokoulutukset

Metsäkeskus kouluttaa vuosittain tuhansia metsänomistajia ja metsäalan toimijoita. Vuonna 2017 Metsäkeskus on alkanut järjestää koulutuksia myös sähköisesti. Nämä koulutukset järjestetään aidolla sähköisellä verkko-oppimisalustalla.

Verkkokoulutus mahdollistaa opiskelun missä ja milloin vain. Verkkokoulutus ei kuitenkaan korvaa Metsäkeskuksen järjestämiä perinteisiä lähikoulutuksia vaan tarjoaa niiden lisäksi uusia mahdollisuuksia koulutuksiin. Kaikki Metsäkeskuksen koulutukset ja tapahtuma löydät osoitteesta metsäkeskus.fi/tapahtumat.

Nuorten metsien hoidon omavalvontakoulutus

Omavalvonta-koulutuksessa perehdytään taimikon varhaishoidon ja nuoren metsän omavalvontamittauksiin. Kurssin jälkeen tiedät myös, mihin omavalvonnalla kerättyjä tietoja voidaan hyödyntää. Verkko-oppimisympäristö ohjaa kurssin suorittamisessa ja etenemisessä. Lue lisää omavalvontakoulutuksen esitteestä.

Omavalvonnan verkkokoulutukseen pääsee ilmoittautumaan Metsäkeskuksen Koulutukset ja tapahtumat -sivuilta. Ilmoittautuneille lähetetään käyttäjätunnus ja linkki verkko-oppimisympäristöön viimeistään ilmoittautumista seuraavan viikon puolivälissä.