Siirry pääsisältöön

Julkaisut, videot, podcast

Podcast

Mättäällä on Metsäkeskuksen podcast metsistä ja metsien mahdollisuuksista. Mättäällä-podcastissa ääneen pääsevät metsäalan asiantuntijat, jotka valaisevat keskusteluissa metsäisiä ajankohtaisaiheita.

Löydät podcast-jaksojen tekstivastineet kootusti erilliseltä verkkosivultamme.

Jakso 4. Metsurin vuosi.

Millainen on metsurin vuosi? Mättäällä-podcastin tässä jaksossa kuullaan metsurin mietteitä metsänhoidosta, ammatinharjoittamisesta, uuden oppimisesta ja parhaista hetkistä. Vieraana UPM Silvestan metsuri Raimo Reponen.

Jakso 3. Luonnontuotteista liiketoimintaa.

Kuinka kuusenkerkistä ja koivunlehdistä voi tienata elantonsa? Mättäällä-podcastin tässä jaksossa puhutaan luonnontuotteista, niiden keruusta ja liiketoiminnasta. Vieraana Yrttipajan toimitusjohtaja Petri Koivisto.

Jakso 2: Töitä ja tuloja metsästä nuorille

Miten nuori voi työllistyä metsäalalla? Entä miltä näyttää metsäalan tulevaisuus? Mättäällä-podcastin tässä jaksossa kuullaan asiaa nuorten yrittäjyydestä ja metsäalan houkuttelevuudesta. Vieraana 4H-yrittäjä Susanna Leppähaara ja Suomen metsäkeskuksen yhteysjohtaja Helena Herttuainen.

Jakso 1:  Joulukuusista lisäansioita

Voiko joulukuusia kasvattamalla vaurastua? Mättäällä-podcastin tässä jaksossa perehdytään joulukuusten kasvatuksen käytännön töihin ja ansaintamahdollisuuksiin. Vieraana Suomen joulupuuseuran varapuheenjohtaja Jussi Somerpalo.

Tämän sivun linkit äänitallenteisiin johtavat Spotify-palveluun. Kaikki tallenteet löytyvät myös Metsäkeskuksen tililtä Apple Podcasts -palvelusta ja jatkossa myös muista podcast-paveluista. Kuuntele sinulle sopivimmasta!

Videot

Metsäkeskuksessa tuotetaan erilaista videoaineistoa, webinaareista infovideoihin. Tutustu videotarjontaamme Metsäkeskuksen Youtube-kanavalla.

Tekstivastineet

Tekstivastineet Metsäkeskuksen sähköisistä julkaisuista on koottu yhdelle sivulle.