Gå direkt till innehållet

Ett webbinarium är en interaktiv föreläsning eller ett evenemang som äger rum på webben. Föreläsarna och publiken deltar via nätet på sina egna maskiner.

Skogscentralen ordnar webbinarier om bland annat skogsvård och naturhänsyn, skogsbeskattning, skogsskador, naturprodukter och naturtjänster, enskilda vägar och skogsvägar, träbyggande samt klimat och kolbindning. Förutom våra egna experter kan också gästande experter vara med och föreläsa.

Du kan delta i webbinarierna på en dator, surfplatta eller smarttelefon. För att delta behöver du en internetuppkoppling och en webbläsare. För att du ska kunna lyssna måste enheten ha högtalare eller hörlurar. Efter att du anmält dig skickar vi en deltagarlänk och anvisningar till dig per e-post.

För skogsägare: Experten svarar-webbinarierna

På Experten svarar-webbinarierna kan du ställa frågor till Skogscentralens experter om aktuella ämnen kring skogsägande. På webbinarierna går vi igenom centrala delar av ett tema som bestämts på förhand och svarar på skogsägarnas frågor kring det. Du kan skicka in frågor redan på förhand när du anmäler dig.

Experten svarar-webbinarierna (Asiantuntija vastaa) hittar du i Skogscentralens evenemangskalender.

Kommande webbinarier

Du kan söka bland Skogscentralens alla kurser, webbinarier och evenemang i vår  Evenemangskalender. Webbinarierna hittar du bäst om du väljer ”webinaari“ under "Välj kursform“.

Skogsägarens dag 2021

Skogsägarens dag ordnades på nätet 13.3.2021. De bandade föreläsningarna finns att se i sex månaders tid på evenemangets webbsida.