Siirry pääsisältöön

Webinaari on verkon välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon esiintyjät ja yleisö osallistuvat omilla laitteillaan paikasta riippumatta. 

Metsäkeskuksen webinaareissa saat tietoa muun muassa metsän- ja luonnonhoidosta, metsäverotuksesta, metsätuhoista, luonnontuotteista ja -palveluista, yksityis- ja metsätieasioista, puurakentamisesta sekä ilmastosta ja hiilensidonnasta. Omien asiantuntijoidemme lisäksi webinaareissamme voi olla mukana myös vierailevia asiantuntijoita. 

Voit osallistua webinaariin tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset osallistumiseen internetyhteyden ja verkkoselaimen. Äänentoistoa varten on laitteellasi oltava kaiutin tai kuulokkeet. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeita osallistumiseen.  

Metsänomistajalle: Asiantuntija vastaa -webinaarit

Asiantuntija vastaa -webinaareissa voit kysyä Metsäkeskuksen asiantuntijoilta ajankohtaisista metsänomistamiseen liittyvistä aiheista. Webinaareissa käydään läpi ennakkoon sovitun teeman mukaiset keskeiset asiat sekä vastataan metsänomistajien kysymyksiin. Tilaisuuden teemaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää jo ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Asiantuntija vastaa -webinaarit löytyvät Metsäkeskuksen tapahtumakalenterista.

Tulevat webinaarit

Kaikkia Metsäkeskuksen koulutuksia, webinaareja ja tapahtumia voit etsiä Metsäkeskuksen tapahtumakalenterista. Webinaareja kannattaa hakea tapahtumakalenterissa valitsemalla toteutustavaksi ”webinaari”. 

Metsänomistajan päivä 2021

Metsänomistajan päivä järjestettiin verkossa 13.3.2021. Päivän tallenteet löydät kuuden kuukauden ajan tapahtumasivulta.