Skip to main content
Palvelu

Yhteystietojen luovutuskielto

Metsäkeskus voi luovuttaa metsänomistajien yhteystietoja suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin, jotka liittyvät metsätalouteen. Suoramarkkinointi ja tutkimukset voivat toteutua puhelimitse tai kirjeitse.

Voit halutessasi kieltää yhteystietojen luovuttamisen.

Sinulla on myös oikeus pyytää yhteystietojesi poistoa Metsäkeskuksen sähköpostiviestinnän ja tiedotteiden lähetyslistalta.

Yhteystietojen poistaminen virallisista asiakirjalähetyksistä ei ole mahdollista.

Kiellä yhteystietojen luovuttaminen Kielto luovuttaa yhteystietoja -lomakkeella. Voit tehdä pyynnön myös vapaamuotoisesti.

Toimita lomake tai vapaamuotoinen pyyntö yhteystietojen luovutuskiellosta Metsäkeskukseen. Toimita pyyntö Metsäkeskuksen kirjaamon turvapostilla tai Lahden toimistoon.

Voit kieltää yhteystietojen luovutuksen myös Metsään.fi-palvelun palautelomakkeella tai asioimalla henkilökohtaisesti toimipisteessämme.

Jos haluat, että sinun tietosi poistetaan Metsäkeskuksen viestinnän ja tiedotuksen jakelulistoilta, ota yhteyttä Metsäkeskuksen asiakastukeen.

Uutiskirjeissä on linkki, josta voit tehdä pyynnön lähetyslistalta poistamiselle.


Asioi palvelussa

Verkkoasiointi

Lähetä turvapostilla Metsäkeskuksen kirjaamoon asiakirjoja tietoturvallisesti. Voit lähettää esimerkiksi Metsään.fi-asiointilupia sekä yhteismetsiin, metsärikkomusasioihin ja kilpailutukseen liittyviä asiakirjoja ja liitteitä. Niihin voi liittyä henkilötietoja ja liikesalaisuuksia, jotka on tarpeen suojata.

Turvaposti on tietoturvallinen tapa lähettää sähköpostia.

Näin lähetät turvapostia
1. Avaa turvapostin lähetyslomake kohdasta Siirry verkkoasiointiin.
2. Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kohtaan Lähettäjän sähköpostiosoite.
3. Syötä otsikko ja kirjoita viestisi kohtaan Viesti.
4. Jos haluat lähettää liitetiedostoja, valitse Liitteet.
5. Valitse "Lähetä kopio Turvapostista omaan sähköpostiini", jos haluat itsellesi kopion lähettämästäsi viestistä.
6. Paina lähetä. Viestisi ei kuitenkaan vielä lähde vastaanottajalle. Vahvista vielä lähetys kohdan 7 ohjeen mukaisesti.
7. Avaa oma sähköpostisi ja viimeistele turvapostin lähetys. Sähköpostiisi on saapunut viesti. Avaa se ja paina linkistä. Vasta nyt viestisi lähtee vastaanottajalle. Jos viestiä ei löydy sähköpostisi saapuneet-kansiosta, tarkista myös roskapostikansio. Jos et vahvista lähetystä oman sähköpostisi kautta, viestiäsi ei toimiteta vastaanottajalle.

Siirry verkkoasiointiin

Yhteystiedot

Metsäkeskuksen asiakastuki
Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Lomakkeet

Kielto, jolla estät luovuttamasta yhteystietojasi Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä metsätalouteen liittyvään suoramarkkinointiin, sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen taikka muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Yhteystietojen luovuttaminen ja sen kieltäminen perustuvat Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain (419/2011) 9 §:ään, EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) 21 artiklaan ja tietosuojalain (1050/2018) 5 lukuun.

Kiellot voi antaa yksityinen maanomistaja (luonnollinen henkilö).

Lomakkeen toimitustiedot

Suomen metsäkeskus
Toimita lomake Metsäkeskukseen kirjaamon turvapostilla tai lähetä se Lahden toimistoon.
Päivitetty

Puhelinasiointi

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee metsänomistajia ja metsäalan toimijoita.

Yhteystiedot

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 18:00
Tiistai: 08:00 - 18:00
Keskiviikko: 08:00 - 16:00
Torstai: 08:00 - 16:00
Perjantai: 08:00 - 16:00

Linkit

Metsäkeskus käsittelee henkilötietoja lakisääteisten tehtävien hoitamiseksi tai suostumuksellasi. Käsittelemiemme yksityisten henkilöiden tiedot muodostavat rekisterin nimeltä Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä.

Verkkosivulta löydät tietosuojaselosteen. Tietosuojaselosteesta voit lukea lisää muun muassa tietojen käsittelyn tarkoituksesta, tietolähteistä, säilytyksestä, oikeuksistasi sekä siitä, minne ja miten rekisteriin tallennettuja tietoja voidaan luovuttaa.

Siirry verkkosivulle
Päivitetty