Siirry pääsisältöön

Yhteystietojen luovutuskielto

Palvelu

Metsäkeskus voi luovuttaa metsänomistajien yhteystietoja metsätalouteen liittyvää suoramarkkinointia sekä mielipide- ja markkinatutkimuksia varten tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Yhteystietojen luovuttaminen on mahdollista kahdessa eri tapauksessa: olet maanomistaja tai toimit yhteismetsässä sellaisessa tehtävässä, että yhteystietosi sisältyvät Metsäkeskuksen ylläpitämään yhteismetsärekisteriin.

Yhteystietojen luovuttaminen ja sen kieltäminen perustuvat Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain (419/2011) 9 §:ään.

Metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä- ja yhteismetsärekisterissä olevat henkilöt voivat tehdä yhteystietojen luovutuskiellon metsätalouteen liittyvään suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Tietojen luovutuksen voi myös sallia uudelleen peruuttamalla kiellon.

Huomioithan, että väestötietojärjestelmään tehty tiedonluovutuskielto ei välity Metsäkeskukseen.

  • Kiellä yhteystietojen luovuttaminen Yhteystietojen luovutuskielto -lomakkeella.
  • Voit tehdä pyynnön myös vapaamuotoisesti.
  • Toimita lomake tai vapaamuotoinen pyyntö Metsäkeskuksen kirjaamon turvapostilla tai Lahden toimistoon.
  • Voit tehdä yhteystietojen luovutuskiellon tai sallia tietojen luovutuksen uudelleen myös Metsään.fi-palvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen.
  • Ota tarvittaessa yhteyttä lisäksi markkinointia tehneeseen organisaatioon, mikäli tietolähteenä on käytetty Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmän rekisteriä ja olet tehnyt yhteystietojen luovutuskiellon.

Asioi palvelussa

Verkkoasiointi

Lähetä turvapostilla Metsäkeskuksen kirjaamoon asiakirjoja tietoturvallisesti. Voit lähettää esimerkiksi Metsään.fi-asiointilupia sekä yhteismetsiin, metsärikkomusasioihin ja kilpailutukseen liittyviä asiakirjoja ja liitteitä. Niihin voi liittyä henkilötietoja ja liikesalaisuuksia, jotka on tarpeen suojata.

Turvaposti on tietoturvallinen tapa lähettää sähköpostia.

Näin lähetät turvapostia
1. Avaa turvapostin lähetyslomake kohdasta Siirry verkkoasiointiin.
2. Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kohtaan Lähettäjän sähköpostiosoite.
3. Syötä otsikko ja kirjoita viestisi kohtaan Viesti.
4. Jos haluat lähettää liitetiedostoja, valitse Liitteet.
5. Valitse "Lähetä kopio Turvapostista omaan sähköpostiini", jos haluat itsellesi kopion lähettämästäsi viestistä.
6. Paina lähetä. Viestisi ei kuitenkaan vielä lähde vastaanottajalle. Vahvista vielä lähetys kohdan 7 ohjeen mukaisesti.
7. Avaa oma sähköpostisi ja viimeistele turvapostin lähetys. Sähköpostiisi on saapunut viesti. Avaa se ja paina linkistä. Vasta nyt viestisi lähtee vastaanottajalle. Jos viestiä ei löydy sähköpostisi saapuneet-kansiosta, tarkista myös roskapostikansio. Jos et vahvista lähetystä oman sähköpostisi kautta, viestiäsi ei toimiteta vastaanottajalle.

Siirry verkkoasiointiin

Yhteystiedot

Metsäkeskuksen asiakastuki
Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Lomakkeet

Voit kieltää yhteystietojesi luovuttamisen Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä- ja yhteismetsärekisteristä metsätalouteen liittyvään suoramarkkinointiin, sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen taikka muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Voit myös uudelleen sallia tietojesi luovuttamisen.

Yhteystietojen luovuttaminen ja sen kieltäminen perustuvat Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä annetun lain (419/2011) 9 §:ään.

Lomakkeen toimitustiedot

Suomen metsäkeskus
Toimita lomake Metsäkeskukseen kirjaamon turvapostilla tai lähetä se Lahden toimistoon.
Päivitetty

Puhelinasiointi

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee metsänomistajia ja metsäalan toimijoita.

Yhteystiedot

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 18:00
Tiistai: 08:00 - 18:00
Keskiviikko: 08:00 - 16:00
Torstai: 08:00 - 16:00
Perjantai: 08:00 - 16:00

Linkit

Metsäkeskus käsittelee henkilötietoja lakisääteisten tehtävien hoitamiseksi tai suostumuksellasi. Käsittelemiemme yksityisten henkilöiden tiedot muodostavat rekisterin nimeltä Suomen metsäkeskuksen metsätietojärjestelmä.

Verkkosivulta löydät tietosuojaselosteen. Tietosuojaselosteesta voit lukea lisää muun muassa tietojen käsittelyn tarkoituksesta, tietolähteistä, säilytyksestä, oikeuksistasi sekä siitä, minne ja miten rekisteriin tallennettuja tietoja voidaan luovuttaa.

Siirry verkkosivulle
Päivitetty