Skip to main content
Uutinen - 19.03.2021 09:22

Metsäkeskuksen tapahtumien ilmoittautumisessa käyttökatko 19.-23.3. 

Suomen metsäkeskus uudistaa tapahtumahallinnan järjestelmäänsä 19.3.-23.3.2021, eikä tapahtumiin pääse ilmoittautumaan tällä aikavälillä Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta.

koristeellinen kuva

Kuvateksti: Metsäkeskuksen uusi tapahtumakalenteri avautuu käyttöön ensi viikolla.

Metsäkeskuksen tapahtumiin ei pääse ilmoittautumaan viikonvaihteen ja alkuviikon aikana tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautuminen on poissa käytöstä, koska Metsäkeskus uudistaa tapahtumahallinnan järjestelmää.   

Käyttökatkon aikana tapahtumakalenteria  voi selata tavalliseen tapaan. Sivuilta voi ottaa muistiin kiinnostavat tapahtumat ja ilmoittautua niihin käyttökatkon päätyttyä.  

Käyttökatkon jälkeen Metsäkeskus ottaa käyttöön uuden tapahtumakalenterin.   

- Muutoksen myötä tapahtumakalenterin ulkoasu raikastuu ja hakutoiminnallisuudet monipuolistuvat. Jatkossa tapahtumia voi hakea myös aiheen mukaan, kertoo hr-tiimin esimies Tuula Jusko Suomen metsäkeskuksesta. 

Uudet verkkosivut julkaistaan ensi viikolla, erillinen Metsään.fi-verkkosivu poistuu   

Tapahtumahallinnan lisäksi Metsäkeskus uudistaa myös organisaation verkkosivut. Uudistuksen yhteydessä erilliset Metsään.fi-verkkosivut yhdistyvät Metsäkeskus.fi-sivustoon. Jatkossa Metsään.fi-palveluun kirjaudutaan Metsäkeskus.fi-sivuston kautta. Samoin avoin metsä- ja luontotieto on jatkossa löydettävissä Metsäkeskus.fi-sivuston kautta.   

Vanha Metsään.fi-osoite vie jatkossa Metsäkeskus.fi-sivulle, jossa Metsään.fi-palvelu ja avoimen metsä- ja luontotiedon aineistot ovat näkyvästi esillä.  

Metsäkeskuksen ulkoasua raikastetaan   

Verkkosivu-uudistuksen yhteydessä myös Metsäkeskuksen visuaalinen ilme kokee pieniä muutoksia. Muun muassa logo saa tutun vihreän vuosirengas-tunnuksen rinnalle uudet tekstityypit. Myös Metsäkeskuksen käytössä olevat värit muuttuvat hieman.