Siirry pääsisältöön
Home
Luomua metsäluonnosta-hankkeen materiaalit
Luomua metsäluonnosta-hankkeen materiaalit
Hankkeen tapahtumat
28.4.2022 Luomukeruualueet ja monimuotoisuuden lisääminen metsissä -webinaari
Tilaisuuden avaus, Anni Korhonen, Puukarin Pysäkki ECEAT Suomen edustaja
Metsien sertifiointi luomukeruualueeksi, Anne Annala, Suomen metsäkeskus
Eri suojelumuodot metsissä, Matti Välimäki, Suomen metsäkeskus ja monimuo- toisuuden lisääminen, Juha Niemi, Suomen metsäkeskus
Luomusertifioidut metsät osana matkailua, Jaana Elo, Kamparsin luomutila
Webinaaritallenne
Tilaisuuden materiaalit
13.4.2022 Luomuluonnontuotteista elämyksiä ravintoloiden asiakkaille -webinaari
Tilaisuuden avaus, Anne Annala, Suomen metsäkeskus
Luomuluonnontuotteet ammattikeittiössä ja Portaat luomuun -ohjelma, Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto
Luomuraaka-aineet metsästä, case, Anni Korhonen, Majatalo Puukarin Pysäkki
Luonnontuotteet ravintolakäytössä, Toini Kumpulainen, luonnontuotekouluttaja
Kerääjä.fi, Juha Rutanen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
Webinaaritallenne
Tilaisuuden materiaalit
11.4.2022 Luomuluonnontuotteiden tuottamisen mahdollisuudet yhteismetsille -webinaari
Tilaisuuden avaus Anne Annala Luomua metsäluonnosta -hanke Suomen metsäkeskus
Luomuluonnontuotteista lisäarvoa Kauhavan yhteismetsän toimintaan, Arto Valkama Kauhavan yhteismetsä
Aari yhteismetsä ja luomuluonnontuotteiden tuottaminen tulevaisuudessa, Mikael Beck Conifer Consulting
Suomalaisten luomuluonnontuotteiden vientimahdollisuudet Etelä-Korean markkinoille, In-Seon Hwang Korea Gateway Oy
Elintarviketuotannon yhdistäminen tulevaisuudessa koneelliseen puunkorjuuseen, Juha Vornanen Sieniharvesteri-hanke Suomen metsäkeskus
Webinaaritallenne
Tilaisuuden materiaalit
11.11.2021 Luomukeruualueiden ja luomulaatuisten raaka-aineiden hyödyntäminen Kymenlaakson alueella -webinaari
Tilaisuuden avaus , Arto Pulkkinen, Suomen metsäkeskus
Metsän sertifiointi luomukeruualueeksi , Anne Annala, Suomen metsäkeskus
Metsien monikäyttö , Marika Hänninen, Kouvolan seudun ammattiopisto
Pakurin ja muiden lääkinnällisten sienten viljely , Janne Mankki, Suomen pakuri Oy
Osuuskuntamalli luonnontuotteiden keruussa , Pasi Kauppi, Saimaan Keruutuote Osk
25.10.2021 Luomukeruualueiden ja luomulaatuisten raaka-aineiden hyödyntäminen Etelä-Pohjanmaan alueella -webinaari
28.9.2021 Luonnontuotteiden hyödyntäminen keruuluomuna Pirkanmaan alueella -webinaari
Luomulaatuista raaka-ainetta metsästä , Anne Annala, Suomen metsäkeskus Luomua metsäluonnosta -hanke
Luonnonyrttien mahdollisuudet Pirkanmaalla , Outi Penttilä, ProAgria Etelä-Suomi Luonnonyrteistä lautaselle -hanke
Osaran maaseutuopetusyksikön metsien luomusertifiointi ja metsien hyödyntäminen osana opetusta , Anu Tuomola, SASKY koulutuskuntayhtymä, Osaran maaseutuopetusyksikkö
Metsä, muutakin kuin puuta , Tuomas Lilleberg, Osuuskunta luonto&keruu
17.6.2021 Keruuluomun ja luonnontuotteiden hyödyntäminen Keski-Suomen alueella -webinaari
19.4.2021 Kuusenkerkkiä minun metsistäni? -webinaari
16.4.2021 Luomuluonnontuotteista nostetta kuntien elinkeinoelämälle -webinaari
8.12.2020 Luomukeruusertifiointi tutuksi metsänomistajille –verkkoseminaari
Tilaisuuden avaus ja hankkeen esittely , Mikko Hyvärinen, hankeaktivaattori, 63 Degrees North - Pohjoisen Erikoiskasvit €uroiksi –hanke, Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä
Keruuluomukyselyn tulokset Keski-Suomi ja Keski-Pohjanmaa , Anne Annala, projektipäällikkö, Luomua metsäluonnosta –hanke, Suomen metsäkeskus
Keruuluomukyselyn tulokset Pohjois-Pohjanmaa , Raili Hokajärvi, projektipäällikkö, Metsästä monituotebisnestä –hanke, Suomen metsäkeskus
Luomusertifiointi Suomessa , Riitta Laitinen, asiantuntija, Keski-Suomen ELY-keskus
Luomuvalvontaan liittyminen selvittäjämallilla , Eija Vuorela, asiantuntija, Youngfour Oy
Katso tilaisuuden tallenne
Raportit
Kirjoituksia ja mediasisältöjä