Skip to main content
Toimijatiedote - 08.06.2021 12:43

Tallenna työyhteystietosi Metsään.fi-palveluun

Olemme huomanneet, että moni toimijan roolissa Metsään.fi-palveluun kirjautunut yrityksen työntekijä on tallentanut yhteystietoihinsa kotiosoitteensa. Tietoturvallisen viestinnän vuoksi on tärkeää, että toimijapalvelun omissa yhteystiedoissasi on tallennettuna työpaikkasi postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kirjaudu Metsään.fi-toimijapalveluun ja tarkista Omat tiedot -sivulta, että sinulla näkyy siellä työhösi liittyvät yhteystiedot. Näin varmistat, että kun asioit kanssamme yrityksesi puolesta, niin meiltä lähtevissä päätöksissä ja muissa asiakirjoissa on asianmukaiset osoitetiedot.

Metsäkeskuksen asiakastuki auttaa tarvittaessa: asiakastukiatmetsakeskus.fi, 029, 432 409.

Puustotiedot ja hakkuu- ja hoitoehdotukset tarkentuvat 

Käytämme uusia kasvumalleja kuviotietojen laskennassa. Jatkossa kasvuennuste vastaa paremmin puuston todellista kehitystä. Näin kuviolle ehdotettujen harvennushakkuiden ajoitus osuu paremmin kohdalleen, ja voit palvella asiakkaitasi entistä paremmin.

Muutos näkyy erityisesti pohjoisen Suomen varttuneiden metsien puustomäärissä. Uudet kasvumallit ovat käytössä Metsään.fi-palvelussa kaikilla metsätiloilla viimeistään syksyllä. Tutustu tietoihin ja katso, jos palvelusta löytyisi sinulle uusia asiakkaita!

Lisätietoja:
Ilpo Rautio, metsänomistapalvelujen päällikkö

Tiedote Metsään.fi-toimijapalvelun käyttäjille, nro 2/2021.