Siirry pääsisältöön

Metsäkeskus pärjää hyvin kansalaisten silmissä

Uutinen - 19.01.2023 08:39

Metsäkeskuksella on hyvä maine kansalaisten ja sidosryhmien keskuudessa. Tämä selvisi T-Median toteuttamasta Luottamus & Maine -tutkimuksesta.

Parhaimmat arviot Metsäkeskus saa kansalaisilta tuotteisiin, vastuullisuuteen, työpaikkaan ja talouteen liittyvissä arvioinneissa. Selkeimmiksi kehityskohteiksi tutkimuksessa tunnistettiin innovaatiot.

Metsäkeskuksen kohdalla innovaatiokykyä ei kuitenkaan pidetty kovin tärkeänä tekijänä. Eniten Metsäkeskukselta odotetaan avointa ja läpinäkyvää toimintaa ja oikein toimimista. Ja tässä Metsäkeskus sai tutkimuksessa tunnustusta.

Kokonaisuudessaan julkishallinnon organisaatioiden suomalaisilta saama luottamus on edelleen rimaa hipoen hyvällä tasolla. Odotukset julkishallintoa kohtaan ovat T-median mukaan nousseet. Tätäkin taustaa vasten Metsäkeskus pärjää hyvin, sillä Metsäkeskuksen maine on pysynyt hyvällä tasolla ja vakaana pitkään.

Turvallisuutta arvostetaan

T-Median toteuttama julkishallinnon Luottamus ja maine -tutkimus paljastaa, että kansalaiset arvostavat turvallisuutta: Vuoden 2022 hyvämaineisimmat organisaatiot ovat Rajavartiolaitos ja Pelastuslaitos. Turvallisuutta takaavien puolustusministeriön ja Puolustusvoimien maine nousi ennätyksellisesti.

Julkishallintoa on tutkittu jo viisi vuotta

T-Median toteuttaman julkishallinnon Luottamus ja maine 2022 -tutkimuskierroksen tavoitteena oli selvittää Suomessa toimivien julkishallinnon organisaatioiden mainetta kansalaisten keskuudessa. Tutkimusta on toteutettu vuosittain vuodesta 2018 lähtien.

Lisätietoja:

viestintä- ja asiakkuusjohtaja

Nilla Hietamäki

p. 040 542 9629

viestintäpäällikkö

Katriina Liusjärvi

p. 050 443 0829

Uusi kartta-aineisto avuksi suometsätalouden vesiensuojelussa Uutinen - 19.01.2023 08:00
Metka korvaa metsätalouden kemera-tukijärjestelmän vuonna 2024 Uutinen - 20.01.2023 08:07