Puhutaan metsästä -tulevaisuuspäivä

Puhutaan metsästä on Suomen metsäkeskuksen sidosryhmätilaisuus, joka kokoaa yhteen metsäalan vaikuttajat ja tekijät. Kutsuvierastilaisuudessa puhutaan yhdessä siitä, mitä metsäalalla tulisi tehdä 1-3 vuoden aikana, jotta ala menestyisi tulevaisuudessakin.
Tulevaisuuspäivä ei ole perinteinen seminaari tai messu, vaan uudella tavalla ideoitu tapahtuma, joka voi koostua päivä- tai päivä- ja iltatilaisuuksista.

Ensimmäinen valtakunnallinen Puhutaan metsästä -tilaisuus järjestettiin Lahden Sibeliustalolla 5.10.2017. Sinne sai kutsun reilu sata metsäalan keskeistä vaikuttajaa ja toimijaa. Valtakunnallisen tapahtuman lisäksi Puhutaan metsästä -tilaisuuksia järjestetään myös alueellisesti.

Puhutaan metsästä 2018  - Vastuullisuus metsien hyödyntämisessä

Vuoden 2018 valtakunnallinen Puhutaan metsästä -tulevaisuuspäivä järjestetään torstaina 4.10.2018 klo 13-17 Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Tulevaisuuspäivän teema on vastuullisuus metsien hyödyntämisessä.

Tapahtuman järjestäminen Tiedekulmassa antaa myös opiskelijoille mahdollisuuden tuoda oman näkökulmansa metsäalan ajankohtaisiin aiheisiin.