Siirry pääsisältöön

Metsään-koulutuksissa saa perustietoa metsänomistamisesta

Uutinen - 30.08.2022 08:30

Metsäkeskuksen Metsään-koulutukset auttavat metsänomistuksen alkuun. Syksyn Metsään-starttipäivä ja Metsään-peruskurssi pidetään webinaarina. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. 

Tuttu metsä voi näyttää ihan uudelta, kun tulee metsänomistajaksi. 

Metsään-koulutukset tarjoavat perustietoa metsästä. Koulutuksissa käsitellään metsänomistajan oikeuksia ja velvollisuuksia, metsätalouden lähtökohtia, metsän- ja luonnonhoitoa sekä tuloja, menoja ja metsäverotusta. Metsään-koulutukset ovat avoimia kaikille ja suunnattu erityisesti uusille sekä tuleville metsänomistajille.  

Metsään-starttipäivän aikana on mahdollisuus kysyä mitä vain metsäasioista. Metsään-koulutuksissa kannustetaan pohtimaan omaa metsää ja omaa tapaa olla metsänomistaja.  

– Metsäisten perusteiden päälle on hyvä rakentaa jatkoa. Tuttukin metsä saattaa näyttäytyä ihan uudessa valossa, kun tulee metsänomistajaksi, sanoo Metsään-koulutusten koordinaattori Henna Höglund Suomen metsäkeskuksesta.   

Tarkempaa tietoa syksyn Metsään-koulutuksista ja muusta koulutustarjonnasta on Metsäkeskuksen sivuilla koulutus- ja tapahtumakalenterissa.     

Ilmoittaudu Metsään-starttipäivään   

Seuraa Metsään-kursseja sosiaalisen median kanavissa: #metsaankurssi

Kyselytulokset: Ympäristötukisopimukset ja luonnonhoitohankkeet tärkeä osa metsäluonnon monimuotoisuuden turvaamisen kokonaisuutta  Uutinen - 26.08.2022 09:10
Mitä tarkoittaa ryömivä palo tai hevosenkenkäkulotus? – Tuli metsässä -sanasto on nyt julkaistu Uutinen - 31.08.2022 08:00