Siirry pääsisältöön

Auta asiakasta löytämään sinut – liity Metsään.fi-toimijat kartalla -palveluun

Toimijatiedote - 09.06.2022 13:50

Toivottavasti Metsään.fi-toimijapalvelu on ollut yrityksessänne aktiivisessa käytössä ja olette löytäneet uusia asiakkaita ja työkohteita palvelun kautta.

Metsään.fi-palvelun lisäksi metsänomistajat hakevat palveluntarjoajien yhteystietoja myös Metsään.fi-toimijat kartalla -sovelluksen kautta. Metsäkeskuksen verkkosivuilla vapaasti käytettävissä olevasta karttasovelluksesta metsänomistaja näkee helposti juuri ne palveluntarjoajat, jotka ovat lähellä metsän sijaintikuntaa. Usein metsänomistaja valitsee juuri paikallisen toimijan, jotta matkakustannukset jäävät pienemmäksi.

Tällä hetkellä karttapalvelusta löytyy reilut 600 palveluntarjoajaa ympäri Suomea. Palvelusta voi etsiä toimijoita joko palvelutyypin tai yrityksen sijainnin (maakunta, kunta) perusteella tai näiden yhdistelmällä.

Liittymällä Metsään.fi-toimijat kartalla -palveluun varmistat, että metsänomistajat löytävät sinun yrityksesi ja palvelusi entistä paremmin. Palvelussa on mukana myös reilut kaksisataa yritystä, jotka tarjoavat kiireapu- ja varamiespalveluita alihankintana toisille yrityksille.

Ota yhteyttä asiakastukeemme, jos haluat tulla mukaan Metsään.fi-toimijat kartalla -palveluun ja hyödyntää maksuttoman näkyvyyden yrityksellesi ja palveluillesi.

Metsään.fi-toimijapalvelu, tiedote nro 6/2022. / Toimijatiedotteet verkkosivulla.

Kotimaisen metsähakkeen kysyntä kasvaa – nuorten metsien harvennuksia tarvitaan Toimijatiedote - 07.06.2022 09:00
Kuinka saadaan kotimaisten luonnontuotteiden keruu, myynti ja jalostus kasvuun? – tulevaisuuskatsaus kertoo alan mahdollisuuksista Toimijatiedote - 16.06.2022 09:00