Siirry pääsisältöön

Metsäkeskuksen viestintä

Viestinnällä välitetään tietoa metsänomistajille, toimijoille sekä yleiseen keskusteluun Metsäkeskuksen tehtävien ja Metsään.fi-palvelun kannalta oleellisimmista aiheista. Aiheet liittyvät esimerkiksi metsänhoitoon, luonnonhoitoon, metsälainsäädäntöön ja metsätalouden julkisiin tukiin.

Ulkoisen rahoituksen kehittämishankkeiden viestinnässä voi olla muita painotuksia, kuten esimerkiksi puurakentaminen tai luonnontuotteiden hyödyntäminen.

Uutiset ja tiedotteet

Metsäkeskus viestii lähettämällä media- ja toimijatiedotteita, ylläpitämällä verkkosivuja ja julkaisemalla siellä uutisia. Uutisia ja tiedotteita julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi.

Metsäkeskuksen työntekijät antavat haastatteluita ja ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Metsäkeskus myös järjestää runsaasti koulutuksia ja tapahtumia eri aiheista.

Metsään-lehti

Lisäksi Metsäkeskus julkaisee verkossa Metsään-lehteä, jossa on ajankohtaisia artikkeleita metsäaiheista. Uusia artikkeleita julkaistaan kahden viikon välein. Metsään-lehden artikkelit on suunnattu metsänomistajille ja kaikille metsistä kiinnostuneille.

Sosiaalinen media

Metsäkeskus ylläpitää organisaationa useita sosiaalisen median sivuja.

Lisäksi Metsäkeskus kannustaa asiantuntijoita olemaan itse aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja osallistumaan oman alan keskusteluihin.

Metsäkeskuksen viestinnän yhteystiedot

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja saat Metsäkeskuksen viestinnästä.

Metsäkeskuksen kuvapankki

Metsäkeskuksen kuvapankista löydät henkilökuvia, Metsäkeskuksen logot ja kuvia Metsäkeskuksen toimintaan liittyvistä aihepiireistä.