Siirry pääsisältöön

Yritysneuvonta

Palvelu

Metsäkeskuksen yritysasiakasneuvojat toimivat koko maassa. Metsäkeskuksen asiakasyrityksiä ovat erilaiset metsäalalla ja siihen läheisesti liittyvillä toimialoilla toimivat yritykset. Tällaisia ovat esimerkiksi metsätalous, bioenergia, puutuotetoimiala ja luonnontuotteet. Yritysasiakastyömme on suunnitelmallista ja asiakkaalle maksutonta.

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan kehittämistoimenpiteitä yrityksen tarpeiden mukaisesti. Vahvuutemme on laaja asiantuntijaosaaminen ja hyvät verkostot alan muihin toimijoihin. Toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi erilaisten rahoitusvaihtoehtojen kartoitus, sopivan kumppanin etsiminen, yritysten verkostoituminen, koulutustilaisuuksien järjestäminen ja erilaiset metsätietoon liittyvät toimeksiannot.

Kehittämistoimia voivat olla esimerkiksi seuraavia:

  • yritysten verkostoitumistilaisuudet
  • selvitys hankinta-alueen puuvarannosta sahalaitokselle, joka suunnittelee laajennusta
  • asiantuntija-apu metsäpalvelu-, korjuu- ja puunjalostusyrityksille ja muille metsä-, luonnontuote- ja puualan toimijoille
  • lämpölaitos- ja puunjalostusyritysten investointien rahoitusmahdollisuuksien selvitys.

Metsäkeskuksen yritysneuvonta on avoinna kaikille metsäalan yrityksille ja siihen läheisesti liittyvien toimialojen yrityksille. Läheisesti metsäalaan liittyviä toimialoja voivat olla esimerkiksi luonnontuoteala, puutuoteala tai bioenergia-ala.

Kun haluat yritysneuvontaa, ota yhteyttä Metsäkeskuksen asiakastukeen tai suoraan oman alueesi yritysneuvojaan.


Asioi palvelussa

Verkkoasiointi

Metsäkeskus järjestää monipuolisia koulutuksia metsänomistajille, toimijoille ja muille metsäalasta kiinnostuneille. Tutustu koulutuksiin ja tapahtumiin ja ilmoittaudu niihin.

Siirry verkkoasiointiin

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinasiointi

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee metsänomistajia ja metsäalan toimijoita.

Yhteystiedot

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 18:00
Tiistai: 08:00 - 18:00
Keskiviikko: 08:00 - 16:00
Torstai: 08:00 - 16:00
Perjantai: 08:00 - 16:00

Metsäkeskuksen vaihde yhdistää puhelusi oikealle henkilölle. Neuvontaa metsäasioissa saat parhaiten ottamalla yhteyttä asiakastukeemme.

Yhteystiedot

Vaihde
Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Hinta koskee myös jonottamista.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 16:15
Tiistai: 08:00 - 16:15
Keskiviikko: 08:00 - 16:15
Torstai: 08:00 - 16:15
Perjantai: 08:00 - 16:15

Linkit

Metsäkeskuksesta löydät parhaan asiantuntemuksen metsävara- ja luontotietoon, metsälainsäädäntöön, metsän- ja luonnonhoitoon, metsiin ja puuhun perustuviin elinkeinoihin ja metsänomistajuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Metsäkeskuksen palvelut yrityksille koostuvat henkilökohtaisesta asiantuntijapalvelusta, koulutuspalveluista, tietotuotteista ja sähköisistä palveluista.

Neuvonta ja kehittämistoimenpiteet suunnitellaan yhdessä yrityksen tarpeiden mukaisesti. Vahvuutemme on laaja asiantuntijaosaaminen ja hyvät verkostot alan muihin toimijoihin.

Tarjoamme monipuolisesti koulutusta metsäalan toimijoille. Olemme erikoistuneet metsäalaa koskevan lainsäädännön muutosten kouluttamiseen käytännönläheisestä näkökulmasta.

Metsään.fi on metsänomistajia ja metsäalan palveluntarjoajia yhdistävä sähköinen asiointipalvelu, josta löytyvät yksityismetsien metsävaratiedot. Tutustu palveluun ja myös avoimeen metsätietoomme osoitteessa www.metsään.fi.

Siirry verkkosivulle

Yhteystiedot

Metsäkeskuksen asiakastuki

Voit hakea Metsäkeskuksen henkilöstön yhteystietoja.

Siirry verkkosivulle

Metsäkeskuksen asiakasneuvojilta saat asiantuntija-apua yrityksesi toiminnan kehittämiseen. Esitteen kartalta voit katsoa sinua lähinnä palvelevan asiakasneuvojan yhteystiedot.

Siirry verkkosivulle
Päivitetty