Webinaari - Kemera-tukien hakuehdot ja menettelyt

Lisätietoja

Janne Uitamo
metsälainsäädännön johtava asiantuntija
Suomen metsäkeskus
puh. 040 525 3604
janne.uitamo(at)metsakeskus.fi

Kemera-tukien hakuehdot ja menettelyt -verkkoluennoilla tutustutaan työlajeittain Kemera-rahoitusehtoihin, tukien hakemiseen ja maksamiseen. Lakisäännösten lisäksi koulutuksissa perehdytään Suomen metsäkeskuksen esittämiin suosituksiin ja tulkintoihin laista ja hakumenettelystä.

Kestävän metsätalouden rahoituslakiin tulee muutoksia keväällä 2017. Ensimmäisessä webinaarissa tutustutaan säädösmuutoksiin, jotka vaikuttavat nuoren metsän hoitoon ja taimikon varhaishoitoon. Seuraavissa koulutuksissa osallistujat oppivat hakemaan Kemera-tukea suometsän hoitoon, metsäteiden rakentamiseen ja perusparantamiseen sekä ympäristötukikohteisiin.

Osallistu verkkoluennolle

Metsäkeskuksen Kemera-koulutukset ovat webinaareja eli verkkoluentoja, jotka pidetään Adobe Connect –ohjelman kautta. Koulutuksiin voi osallistua omalta työ- tai kotikoneelta.

Kaikille osallistujille lähetetään kutsulinkki koulutuksen työtilaan, jossa voi tutustua myös ennakkoon koulutusmateriaaleihin.

Metsäkeskuksen asiantuntijoille voi lähettää etukäteen kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen: janne.uitamo(at)metsakeskus.fi. Kysymykset täytyy lähettää viimeistään kolme päivää ennen koulutusta.

Kysymyksiä voi esittää myös webinaarin aikana pikaviestillä (chat). Vastauksia niihin julkaistaan aina tilaisuuden jälkeen koulutuksen työtilassa. Koulutukset tallennetaan ja niitä voi katsoa jälkikäteen Metsäkeskuksen sivuilla.

Verkkoluennot ja ilmoittautumisen löydät tapahtumakalenteristamme.

Webinaarien päivämäärät ja jo pidettyjen webinaarien tallenteet

Webinaareissa esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia kootusti

Nuoren metsän hoito ja taimikon varhaishoito 20.4.2017 klo 14-16

Suometsän hoito ma 8.5.2017 klo 14-16

Metsätiet pe 19.5.2017 klo 9-11

Ympäristötuki, aika ilmoitetaan myöhemmin