Onnea satavuotiaille! Suomen ja Metsäkeskuksen juhlat huipentuvat joulukuussa

uutiskuva-juhlavuosivideo.jpg
Suomen itsenäisyyspäivän aattona Metsäkeskus julkaisee oman juhlavuosivideonsa.
Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhla huipentuu itsenäisyyspäivänä 6.12.2017. Metsäkeskus onnittelee Suomea omalla satavuotisjuhlavideollaan.

Suomen lisäksi Suomen metsäkeskus juhlii tänä vuonna satavuotista taivaltaan. Metsäkeskuksen juhlavuosi on näkynyt vuoden aikana useina erilaisina tapahtumina ja tempauksina, joita riittää vielä joulukuullekin.

Suomen itsenäisyyspäivän aattona Metsäkeskus julkaisee oman juhlavuosivideonsa. Yhteisiä pyöreitä vuosia on sopivaa juhlistaa videolla, joka korostaa digitaalisten palveluiden, yhteistyön, asiakaspalvelun, biotalouden ja hyvän metsänhoidon tärkeyttä tulevaisuudessa. Juhlavuosivideo on katsottavissa Metsäkeskuksen YouTube-kanavalta.

Metsäkeskus haluaa juhlavuoden huipennukseksi myös antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden katsoa kulissien taakse. Joulukuusta alkaen julkaisemme sarjan Metsäammattilaisen matkassa -videoita, joiden kautta pääsee kurkistamaan sisään metsäkeskuslaisten arkeen. Miltä näyttää metsäammattilaisen työ toimistolla ja maastossa?

Lisäksi Instagramissa voi osallistua vielä tässä kuussa #metsäonni-kilpailuun. Julkaisemalla oman kuvasi aihetunnisteella eli hashtagilla #metsäonni tai #skogslyckan olet mukana makean palkinnon arvonnassa.

Metsäkeskuksen henkilöstö juhli pyöreitä vuosia Metsäkeskus-päivillä Vaasassa marraskuussa.

- Sieltä saimme evääksi muistutuksen siitä, että tulevaisuudessa pärjäämme parhaiten arvostamalla toistemme työtä ja pelaamalla yhteiseen maaliin. Ne ovat tärkeitä oppeja meille kaikille, ja niillä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa sataa vuotta, Metsäkeskuksen johtaja Ari Eini tiivistää.