Metsäkiinteistötietosi näkyvät nyt myös Suomi.fissä | Metsäkeskus

Metsäkiinteistötietosi näkyvät nyt myös Suomi.fissä

I Suomi.fi-skogsfastighetsuppgifterna ser du bl.a. arealen, uppgifter om beståndet och naturobjekt.
Tarkista tiedot omistamistasi metsäkiinteistöistä Suomi.fissä. Tarkemmat metsätietosi löydät Metsään.fi-palvelusta.
Suomi.fi-verkkopalvelussa voit tarkistaa mitä tietoja sinusta on eri viranomaisten rekistereissä. Myös metsäkiinteistötietosi löydät nyt Suomi.fistä.

Uutinen 6.2.2020.

Kun tunnistaudut Suomi.fihin, voit nähdä, mitä tietoja sinusta on julkisen hallinnon rekistereissä. Omistamistasi metsäkiinteistöistä näet muun muassa pinta-ala-, puusto- ja luontotietoa. Halutessasi tarkastella metsätietojasi tarkemmin voit Suomi.fistä siirtyä suoraan Metsään.fi-palveluun.

Suomi.fi on verkkopalvelu jokaiselle kansalaiselle, yritykselle ja yhteisölle. Rekisteritietojen lisäksi voit etsiä palvelusta eri elämäntilanteisiin sopivaa tietoa ja ohjeita siitä, kuinka hoitaa asioita eteenpäin. Yhdellä tunnistautumisella Suomi.fi-palveluun voit asioida turvallisesti useamman palveluntarjoajan kanssa. Suomi.fissä voit myös valtuuttaa toisen asioimaan puolestasi, hoitamaan esimerkiksi veroasioitasi.

Pidä omat rekisteritiedot ajan tasalla

Suomi.fissä tällä hetkellä näytettäviä rekisteritietoja on metsäkiinteistötietojen lisäksi muun muassa henkilö-, ajoneuvo- ajokortti-, kiinteistö- ja kaupparekisteritiedot. Voit myös katsoa, mihin kansalais- tai kunta-aloitteisiin olet osallistunut.

Omat rekisteritiedot kannattaa pitää ajan tasalla. Jos huomaat tiedoissasi virheitä, toimi rekisterin ylläpitäjän ohjeiden mukaan. Näet ohjeet kunkin rekisterin kohdalla.

 Suomi.fissä näytettävät rekisteritiedot ja malliesimerkit tiedoista.

.