Metsäkeskuksen toimistoilla voi asioida vain varaamalla ajan etukäteen | Metsäkeskus

Metsäkeskuksen toimistoilla voi asioida vain varaamalla ajan etukäteen

uutiskuva-toimistot.jpg
Metsäkeskuksen toimistoilla voi asioida vain varaamalla ajan etukäteen.
Metsäkeskuksen Rovaniemen, Kajaanin, Oulun, Kuopion, Joensuun, Jyväskylän, Tampereen, Seinäjoen, Turun, Mikkelin, Kouvolan, Lahden ja Helsingin toimistoilla voi keskiviikosta 18.3.2020 alkaen asioida vain etukäteen varattuna aikana.

Asiointia varten tulee varata etukäteen aika Metsäkeskuksen asiakastuesta. Asiointiaikoja voi varata maanantaille tai keskiviikolle klo 9-12 ajalle. Muut kuin edellä mainitut Metsäkeskuksen toimistot ovat suljettuina kokonaan. Poikkeukselliset aikataulut ovat voimassa niin kauan kuin poikkeusolot kestävät.

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee puhelinnumerossa 029 432 409 (pvm/mpm) maanantaisin ja tiistaisin klo 8-18 ja keskiviikosta perjantaihin klo 8-16. Lisäksi Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee sähköpostilla osoitteessa asiakastuki(at)metsakeskus.fi. 

Asiointi Metsäkeskuksen kanssa 

1) Metsien käyttöön liittyvät hakemukset ja ilmoitukset voi ja kannattaa tehdä ensisijaisesti sähköisesti Metsään.fi-palvelussa.

2) Hakemukset ja ilmoitukset voi lähettää sähköpostilla seuraavasti:

  • Metsänkäyttöilmoitukset ja hakemus poikkeuksen myöntämiseksi määräajasta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen mki(at)metsakeskus.fi.
  • Kemera-lomakkeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen kemerahakemukset(at)metsakeskus.fi
  • Vahinkoilmoitus- ja korvaushakemus sekä hirvivahingon toteutusilmoitus tai toteutuksen lisäaikahakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kemerahakemukset(at)metsakeskus.fi.

3) Hakemukset ja ilmoitukset voi lähettää myös postin välityksellä Metsäkeskuksen toimipaikkoihin. 

Lisätietoa asioinnista löydät Metsäkeskuksen verkkosivulta.

Uutinen on päivitetty 31.3.2020: muutettu sulkemispäivämäärän loppumista koskeva tieto.

.