Metsäalan yrityksiä haetaan kasvupolulle | Metsäkeskus

Metsäalan yrityksiä haetaan kasvupolulle

uutiskuva-kasvupolku2020.jpg
Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolulle valitaan mukaan 30 yritystä.
Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolulle etsitään mukaan yrityksiä, jotka tahtovat kasvattaa liiketoimintaansa ja saada neuvoja siihen. Haku on avoinna 11.3.2020 saakka. Suomen metsäkeskus on yksi kasvupolun kumppaneista.

Uutinen 10.1.2020

Kasvuhakuiset yritykset voivat hakea nyt Kasvu Openin Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolulle. Mukaan valitaan 30 yritystä, joista parhaat etenevät valtakunnalliseen kilpailuun.

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolulle etsitään sekä perinteisiä metsätalous- ja puunjalostusyrityksiä kuin myös uudenlaisia metsäalan tai maaseudun palveluita tarjoavia yrityksiä. Kasvupolulle voivat hakea nyt ensimmäistä kertaa myös elintarvikealan yritykset.

- Yrityksesi on sopiva kasvupolulle, kun sillä on halu kasvaa ja kehittyä, sinulla on siihen olemassa suunnitelma ja haluat keskustella siitä luottamuksella alan asiantuntijoiden kanssa. Voit hyötyä kasvupolulle osallistumisesta monella tavalla. Se mitä sinun pitää antaa vastineeksi, on vähän omaa aikaasi yrityksen kehittämiseen, eli ei huono diili ollenkaan, sanoo ohjelmapäällikkö Sanna Kasurinen Suomen metsäkeskuksesta.

Mukaan hakevien yritysten tavoitteena voi olla esimerkiksi kasvattaa yrityksen liikevaihtoa tai henkilöstömäärää. Neuvoja kasvupolulta voi hakea myös kansainvälistymiseen tai tuotteiden markkinointiin.

Uusiutuva metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolulle voi hakea täyttämällä hakulomakkeen kasvupolun verkkosivuilla. Valinnat tehdään hakuajan päätyttyä

Tapahtumapäivistä ideoita liiketoimintaan

Kasvu Open järjestää alkuvuodesta Koolla on väliä -kiertueen, jonka tapahtumapäivissä kuullaan tunnettujen yritysten kasvutarinoita ja keskustellaan liiketoiminnan kasvun mahdollisuuksista asiantuntijoiden johdolla. Tapahtumapäiviä on kuusi eri puolilla Suomea ja ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

- Koolla on väliä -kiertueen päiviltä kannattaa nyt ehdottomasti käydä ammentamassa Kasvu Open –tunnelmaa. Tapahtumapäivissä voi myös kysellä kokemuksia jo kilpailuun aiemmin osallistuneilta yrityksiltä, Kasurinen sanoo.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysvalmennusohjelma, joka edistää vuosittain satojen yritysten kasvua. Kasvu Open -yrityskilpailussa on mukana eri toimialojen ja alueiden kasvupolkuja, eli kasvuohjelmia.

Suomen metsäkeskus on Uusiutuva, metsä, maaseutu ja elintarvikkeet -kasvupolun kumppanina yhdessä MTK:n, Maaseutuverkoston ja Pro Agrian kanssa

Tutustu kasvupolkuun ja hakuohjeisiin

Ilmoittaudu mukaan Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäiviin
 

.