Jouni Silvast palkittiin Suomen Sahayrittäjien Kehittäjäpalkinnolla

Suomen metsäkeskuksen projektipäällikkö Jouni Silvast on saanut tunnustusta pitkäjänteisestä ja tuloksekkaasta työstään piensahojen ja höyläämöiden hyväksi.

Suomen Sahayrittäjät ry myönsi Silvastille Kehittäjäpalkinnon 16.2. Lappeenrannassa järjestetyssä sahayrittäjien vuotuisessa gaalatilaisuudessa.

Palkinto annetaan taholle tai henkilölle, joka on edistänyt pitkäjänteisesti alaamme. Silvastin aktiivinen ote ja tuloksekas toiminta yhdistyksemme jäsenyritysten toimintaedellytysten kehittämiseksi on vertaansa vailla. Rehellisesti voin todeta, että ilman Jounin panosta emme olisi yhdistyksenä näin loistavassa kehitysvauhdissa, kuvailee Suomen Sahayrittäjät ry:n puheenjohtaja Timo Ripatti.


Suomen Sahayrittäjien puheenjohtaja Timo Ripatti luovutti palkinnon Jouni Silvastille (oikealla). 

Silvast on toiminut Metsäkeskuksessa useiden eri kehityshankkeiden parissa. Hän ollut kehittämässä luotsaamansa Tutkimuksella kilpailukykyä puutuotealalle -hankkeen kautta Lähipuu-tuotemerkkiä. Yhteistyössä Suomen Sahayrittäjien kanssa kehitetty Lähipuu-tuotemerkki sai tänä vuonna Suomen ensimmäisen ympäristöselosteen saha-alalla.

Silvast on myös tuottanut koulutuksia ja opintomateriaalia CE-merkinnän vaatimuksiin ja INSTA-142-lujuuslajitteluun.

Silvastin ammattimainen ote on saanut vähän monimutkaisemmatkin asiakokonaisuudet tuntumaan ymmärrettäviltä, Ripatti sanoo.

Suomen Sahayrittäjät ry on piensahojen ja höyläämöiden valtakunnallinen yhteistyö- ja etujärjestö, joka on toiminut alan kehittämiseksi jo vuodesta 1946.

 

Kuva: Anssi Niskanen