Metsäkeskuksen tietojärjestelmissä on käyttökatko 31.10.-6.11. | Metsäkeskus

Metsäkeskuksen tietojärjestelmissä on käyttökatko 31.10.-6.11.

Metsäkeskuksen tietojärjestelmissä alkaa käyttökatko maanantaina 31. lokakuuta klo 16. Käyttökatkon arvioidaan päättyvän kaikkien järjestelmien osalta viimeistään sunnuntaina 6. marraskuuta.

Käyttökatko johtuu Metsäkeskuksen tietojärjestelmien siirtämisestä uuteen käyttöympäristöön, ja se koskee kaikkia Metsäkeskuksen keskeisiä tietojärjestelmiä.

Käyttökatkon päättymisestä tiedotetaan Metsäkeskus.fi-palvelun etusivulla ja lisäksi toimijoille lähetettävillä sähköpostitiedotteilla.

Metsään.fi-palvelu ei ole käytössä lainkaan katkon aikana

Metsäkeskuksen sähköinen Metsään.fi-palvelu on käyttökatkon ajan kokonaan poissa käytöstä. Myöskään sähköinen Kemera-asiointi tai metsänkäyttöilmoitusten jättäminen sähköisesti ei onnistu käyttökatkon aikana.

Ilmoittautuminen Metsäkeskuksen järjestämiin tapahtumiin ja koulutuksiin ei ole mahdollista sähköisesti käyttökatkon aikana. Tapahtuma- ja koulutuslistaukset eivät myöskään ole käyttökatkon aikana nähtävissä Metsäkeskus.fi-palvelun kautta.

Metsäkeskus suosittelee välttämään asiointia käyttökatkon aikana ja tekemään sähköiset ilmoitukset hyvissä ajoin ennen käyttökatkoa tai sen jälkeen.  Metsäkeskuksen asiakastuki toimii normaalisti käyttökatkon ajan.

Lisätietoja:
Ismo Minkkinen
tietohallintopäällikkö
Suomen metsäkeskus
p. 050 460 0012
ismo.minkkinen(at)metsakeskus.fi

.