Kontrollera din Suomi.fi-fullmakt för inloggning i MinSkog.fi | Skogscentralen

Kontrollera din Suomi.fi-fullmakt för inloggning i MinSkog.fi

MinSkog.fi-aktörstjänstens meddelande 10.12.2020.

Vid problem med att logga in i aktörstjänsten MinSkog.fi handlar det ofta om att fullmakt saknas. Det innebär att företagets eller organisationens arbetstagare inte har någon Suomi.fi-fullmakt att företräda organisationen eller företaget i MinSkog.fi.  

I Suomi.fi kan du kontrollera om du har fullmakt att företräda din organisation. Logga in med mobilcertifikat eller personliga bankkoder på adressen https://www.suomi.fi/fullmakter.  

När du har identifierat dig visas följande rubriker i kanten till vänster: ”Giltiga”, ”Begäran om fullmakt” och ”Arkiv”. I punkten ”Giltiga” > ”Erhållna fullmakter” ser du alla fullmakter som du har fått. 

I Suomi.fi kan du också begära fullmakt av ditt företag. Fullmakt att använda aktörstjänsten MinSkog.fi, det vill säga det fullmaktsärende du ska begära, hittas på namnet “Behandling av skogsdata”. 

Vid behov kan du kontakta din egen arbetsgivares MinSkog.fi-administratör eller Suomi.fi-administratör, som i ert företag hanterar användarrättigheterna till tjänsten MinSkog.fi. 

Läs merByt från Katso till Suomi.fi-fullmakter 

Om du har frågor om användningen av MinSkog.fi kan du kontakta vår kundtjänst: tfn 029 432 407 eller kundtjanst(at)skogscentralen.fi. 

MinSkog.fi-aktörstjänstens meddelande nr 10/2020, 10.12.2020. 

.