Metsätalouden vesiensuojelupäivät 2017 Oulussa

Lisätietoja

Matti Seppälä
johtava luonnonhoidon asiantuntija, Suomen metsäkeskus
puh. 050 314 0378
matti.seppala(at)metsakeskus.fi

Leena Finér
professori, Luonnonvarakeskus
puh. 050 391 3067
leena.finer(at)luke.fi

Vesiensuojelupäivät 2017 - ohjelma

Metsätalouden vesiensuojelupäivät järjestetään tänä vuonna 12.9.-13.9. Oulussa, Break Sokos Hotel Edenissä. Tämän vuoden vesiensuojelupäivien teemana on lisääntyvän puunkäytön haasteet vesiensuojelulle suometsissä.

Vesiensuojelupäivät kokoaa metsä- ja ympäristöalan käytännön, hallinnon ja tutkimuksen asiantuntijat yhteen keskustelemaan metsätalouden vesiensuojelun ajankohtaisista teemoista. Ohjelmassa on alustuksia, keskustelua ja tutustumista vesiensuojelukohteisiin.

Osanottajilla on mahdollisuus pitää iltapäivän 12.9. lopuksi lyhyt esitys (4 minuuttia) tai esitellä posterinäyttelyn avulla ajankohtaisia vesiensuojeluun liittyviä hankkeita, ohjeita ja työkaluja. Huom! Ilmoittautuminen esityksen pitäjäksi tai posterinäyttelyyn tapahtuu erikseen tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä. Tällöin tulee ilmoittaa esityksen ja esittäjän nimi tai pelkkä posterinäyttelyn nimi. Järjestäjät pidättävät oikeuden rajata esitysten tai postereiden määrää.

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet hintoineen ja majoitusvaihtoehtoineen sekä iIlmoittautuminen vesiensuojelupäiviin löytyvät  Metsäkeskuksen Tapahtumat -sivulta. Ilmoittautuminen pitää tehdä 8.8.2017 mennessä.

Metsätalouden vesiensuojelupäiviä on järjestetty vuodesta 2008 alkaen. Aiempien päivien esitelmät löytyvät Luonnonvarakeskuksen verkkosivuilta.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Suomen metsäkeskus, Luonnonvarakeskus, Maa- ja metsätalousministeriö, Metsähallitus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Suomen ympäristökeskus ja Tapio Oy.