Metsään-koulutukset

Lisätietoja

Kaisa Laitinen
metsänomistajapalvelujen asiantuntija
puh. 044 710 4340
kaisa.laitinen(at)metsakeskus.fi

Metsään-starttipäivä

Metsään-starttipäivä on hyvä alku metsänomistukselle! Päivän aikana tutustut metsänomistamisen ja metsänhoidon perusasioihin yhdessä toisten metsänomistajien kanssa. Osallistuttuasi tunnet metsänomistajan oikeudet ja velvollisuudet ja osaat edetä sujuvasti eri tilanteissa, olipa kyse sitten puukaupasta tai metsän- tai luonnonhoidosta.

Seuraava Metsään-starttipäivä järjestetään la 15.9.2018. Tarkemmat tiedot koulutuksista löytyvät alkukesästä tapahtumakalenteristamme.

Tutustu 27.1.2018 Metsään-starttipäivän luentomateriaaliin.

Metsään-peruskurssi

Metsään-peruskurssilla opit perusasioita metsänomistuksesta ja -hoidosta. Oppimasi tiedon avulla sinun on helppo tehdä päätöksiä oman metsäsi hoidosta ja käytöstä.

Metsään-peruskurssilla perehdytään metsänhoitoon metsän kehityksen eri vaiheissa. Koulutus antaa myös tietoa luonnon monimuotoisuuden huomioinnista metsätaloudessa, metsäalan sanastosta ja mittayksiköistä sekä puukaupasta ja verotuksesta. Koulutus sisältää viisi arki-iltaisin pidettävää luentoa sekä opintoretken.

 Ajankohtaiset koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme.

Metsään-jatkokurssi

Metsään-jatkokurssilla voit vielä halutessasi syventää metsäosaamistasi. Metsään-jatkokurssi koostuu viidestä luennosta. Luentojen teemat vaihtelevat.

Tarkemmat tiedot ajankohtaisista kursseista löydät tapahtumakalenteristamme.