Metsään-koulutukset | Metsäkeskus

Metsään-koulutukset

Lisätietoja

Kaisa Laitinen
metsänomistajapalvelujen asiantuntija
puh. 044 710 4340
kaisa.laitinen(at)metsakeskus.fi

Metsään-starttipäivä

Metsään-starttipäivä on hyvä alku metsänomistukselle! Päivän aikana tutustut metsänomistamisen ja metsänhoidon perusasioihin yhdessä toisten metsänomistajien kanssa. Metsään-starttipäivän aikana saat perustietoa metsänomistajan oikeuksista ja velvollisuuksista, metsän ja metsäluonnon hoidosta sekä puukaupasta.

Suosittu Metsään-starttipäivä järjestetään seuraavan kerran la 30.1.2021 vuorovaikutteisena webinaarina. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterimme kautta. 

Tutustu 30.1.2021 Metsään-starttipäivän luentomateriaaliin.

Metsään-peruskurssi

Metsään-peruskurssilla opit perusasioita metsänomistuksesta ja -hoidosta. Oppimasi tiedon avulla sinun on helppo tehdä päätöksiä oman metsäsi hoidosta ja käytöstä.

Metsään-peruskurssilla perehdytään metsänhoitoon metsän kehityksen eri vaiheissa. Koulutus antaa myös tietoa luonnon monimuotoisuuden huomioinnista metsätaloudessa, metsäalan sanastosta ja mittayksiköistä sekä puukaupasta ja verotuksesta. Koulutus sisältää viisi arki-iltaisin pidettävää luentoa.

 Ajankohtaiset koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme.

Metsään-jatkokurssi

Metsään-jatkokurssilla voit vielä halutessasi syventää metsäosaamistasi. Metsään-jatkokurssi koostuu viidestä luennosta. Luentojen teemat vaihtelevat.

Tarkemmat tiedot ajankohtaisista kursseista löydät tapahtumakalenteristamme.

 

 

.