Siirry pääsisältöön

Ilmoitus metsätyökohteesta

Palvelu

Työkohdevälityksen avulla metsänomistaja voi etsiä metsätöille tekijää ja puille ostajaa. Metsään.fi-palvelussa metsänomistaja voi valita tilaltaan metsikkökuviot, joilla on tarvetta metsänhoitotöille tai hakkuille.

Työkohdeilmoitus esitäytetään Metsäkeskuksen metsävaratietojen perusteella, mutta metsänomistaja voi halutessaan täydentää ja muuttaa ilmoituksen tietoja. Metsänomistaja voi valita, ketkä alueen toimijoista saavat ilmoituksen. Metsään.fi-palvelussa mukana olevat metsäpalvelujen tuottajat ja puun ostajat voivat hakea ilmoituksia hoitotöistä ja hakkuista esimerkiksi kunnan, mutta myös hakkuutavan, puutavaralajin tai hoitotyön perusteella.

Kirjaudu Metsään.fi-palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Uuden työkohdeilmoituksen saat tehtyä metsätilan omien tietojen kautta. Työkohdeilmoitukselle valitaan metsikkökuviot, joilla on tarvetta metsänhoitotöille tai hakkuille. Lisäksi palvelu ohjaa täydentämään muut tarvittavat tiedot.


Asioi palvelussa

Verkkoasiointi

Metsään.fi on metsänomistajien ja metsäalan toimijoiden yhteinen asiointipalvelu.

Metsänomistaja näkee palvelussa oman metsänsä perustiedot ja esimerkiksi ehdotukset metsän hoito- ja uudistamistöistä. Tehdyt hoitotyöt tai hakkuut voi ilmoittaa tehdyksi Metsään.fi-palvelussa.

Palvelussa voi tehdä Kemera-rahoitushakemuksen ja -toteutusilmoituksen taimikon varhais- ja nuoren metsän hoitotöistä tai tehdä ilmoituksen hirvieläinvahingosta. Palvelussa voi myös tehdä metsänkäyttöilmoituksen tai tehdä puukaupan tarjouspyynnön Kuutio-palveluun. Metsänomistaja voi halutessaan jakaa tietoja myös valitsemilleen metsäalan toimijoille.

Metsänomistaja ja toimija kirjautuvat palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Toimija tarvitsee lisäksi valtuuden asioida edustamansa organisaation puolesta. Metsäkeskuksen verkkopalvelusta voit lukea lisää Metsään.fi-palvelun hyödyistä ja käyttämisestä.

Metsätiedon julkaisua säätelee laki Metsäkeskuksen metsätietojärjestelmästä (metsätietolaki). Palvelun käyttö on maksutonta.

Siirry verkkoasiointiin

Yhteystiedot

Metsäkeskuksen asiakastuki
Puhelun hinta on oman operaattorisopimuksesi mukainen.

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Puhelinasiointi

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee metsänomistajia ja metsäalan toimijoita.

Yhteystiedot

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 18:00
Tiistai: 08:00 - 18:00
Keskiviikko: 08:00 - 16:00
Torstai: 08:00 - 16:00
Perjantai: 08:00 - 16:00

Metsäkeskuksen vaihde yhdistää puhelusi oikealle henkilölle. Neuvontaa metsäasioissa saat parhaiten ottamalla yhteyttä asiakastukeemme.

Yhteystiedot

Vaihde
Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Hinta koskee myös jonottamista.

Palveluajat

Maanantai: 08:00 - 16:15
Tiistai: 08:00 - 16:15
Keskiviikko: 08:00 - 16:15
Torstai: 08:00 - 16:15
Perjantai: 08:00 - 16:15
Päivitetty