Siirry pääsisältöön

Tietoa ja näkyvyyttä

Metsätietotuotteet ja Metsään.fi

Metsävaratiedosta tuotetut tietotuotteet löydät verkkosivuiltamme kohdasta Avoin metsä- ja luontotieto. Tietotuotteet ovat vapaasti hyödynnettävissä ja maksuttomia, poikkeuksena erikseen tilattavat selvitykset.

KatsoAvoin metsä- ja luontotieto

Metsään.fi-palvelu

Metsään.fi on maksuton metsänomistajia ja metsäalan palveluntarjoajia yhdistävä sähköinen asiointipalvelu, josta löytyvät yksityismetsien metsävaratiedot. Yritykset voivat rekisteröityä Metsään.fi-toimijapalvelun käyttäjiksi ja löytää uusia asiakkaita ja työkohteita.

Katso: Metsään.fi-palvelu 

Metsänomistajien yhteystiedot

Voit pyytää meiltä metsänomistajien yhteystietoja suoramarkkinointiasi varten tietyin edellytyksin. Pyydä yhteystietoja täyttämällä yhteystietojen luovutuspyyntö -lomake ja toimita se Metsäkeskukseen. Tietojen luovutuksesta peritään kulloinkin voimassa olevan maksuperusteasetuksen mukainen perusmaksu.  

Katso:

Monipuolista koulutusta

Metsäkeskus järjestää yritysasiakkailleen monipuolisista teemoista kursseja, maastokoulutuksia, webinaareja tai mahdollisuuden opiskella itsenäisesti verkon välityksellä.

Voit myös vinkata meille koulutusaiheista, jotka koet tarpeelliseksi. Katso alla olevasta linkistä lisätietoja koulutuksista ja koulutussuunnittelijoiden yhteystiedot.

Katso: Metsäkeskuksen koulutukset ja tapahtumat