Skip to main content
Service

Metsään-koulutukset uusille metsänomistajille

Metsäkeskus järjestää Metsään-koulutuksia uusille metsänomistajille. Koulutuksissa saat perustietoa metsänomistuksesta ja metsänhoidosta. Tarjolla on erilaisia koulutuksia:

  • Metsään-starttipäivä
  • Metsään-peruskurssi
  • Metsään-jatkokurssi
  • Metsään-verokurssi

Metsään-starttipäivässä saat perustietoa metsänomistajan oikeuksista ja velvollisuuksista, metsän ja metsäluonnon hoidosta sekä puukaupasta. Metsään-starttipäivä järjestetään tammi-helmikuussa sekä syyskuussa.

Metsään-peruskurssilla perehdyt metsänhoitoon metsän kehityksen eri vaiheissa. Lisäksi saat koulutuksesta tietoa luonnon monimuotoisuuden huomioinnista metsätaloudessa, metsäalan sanastosta ja mittayksiköistä sekä puukaupasta ja verotuksesta.

Oppimasi tiedon avulla sinun on helppo tehdä päätöksiä oman metsäsi hoidosta ja käytöstä. Koulutus sisältää viisi arki-iltaisin pidettävää luentoa. Metsään-peruskurssit käynnistyvät Metsään-starttipäivän jälkeen kevättalvella ja syksyisin.

Metsään-jatkokurssilla voit vielä syventää metsäosaamistasi. Metsään-jatkokurssi koostuu viidestä ajankohtaisesta luennosta. Luentojen teemat vaihtelevat.

Metsään-verokurssi on koulutus aloitteville metsäveroilmoituksen täyttäjille. Koulutuksessa tutustutaan esimerkkien kautta metsäverotuksen perusasioihin sekä käydään läpi metsänomistajan veroilmoitusten täyttäminen. Metsään-verokursseja järjestetään tammi-helmikuussa.

Koulutuksia järjestetään webinaareina ja luokkakoulutuksina.

Metsään-koulutuksiin ovat tervetulleita uudet metsänomistajat, tulevat metsänomistajat sekä kaikki, jotka kaipaavat perustietoa metsänomistuksesta ja metsänhoidosta.

Palvelu on maksullinen.
Varmista hinta ilmoittautumisen yhteydessä.

Katso tulevat koulutukset Metsäkeskuksen tapahtumakalenterista ja ilmoittaudu mukaan.


Service channels

Online

Metsäkeskus järjestää monipuolisia koulutuksia metsänomistajille, toimijoille ja muille metsäalasta kiinnostuneille. Tutustu koulutuksiin ja tapahtumiin ja ilmoittaudu niihin.

Siirry verkkoasiointiin

Opening hours

Avoinna ympäri vuorokauden

Phone

Metsäkeskuksen asiakastuki palvelee metsänomistajia ja metsäalan toimijoita.

Contact

Puhelu maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelinmaksun (mpm). Tarkista hinta omalta operaattoriltasi.

Opening hours

Maanantai: 08:00 - 18:00
Tiistai: 08:00 - 18:00
Keskiviikko: 08:00 - 16:00
Torstai: 08:00 - 16:00
Perjantai: 08:00 - 16:00

Webpages

Metsäkeskus järjestää Metsään-koulutuksia uusille metsänomistajille. Koulutuksissa saat perustietoa metsänomistuksesta ja metsänhoidosta. Tarjolla on erilaisia koulutuksia:

* Metsään-starttipäivä
* Metsään-peruskurssi
* Metsään-jatkokurssi
* Metsään-verokurssi

Siirry verkkosivulle

Contact

Metsäkeskuksen asiakastuki
Puhelun hinta on oman operaattorisopimuksesi mukainen.
Modified