Tarkista, onko Suomi.fissä valtuus kunnossa Metsään.fi-palvelua varten | Metsäkeskus

Tarkista, onko Suomi.fissä valtuus kunnossa Metsään.fi-palvelua varten

Metsään.fi-toimijapalvelun tiedote 10.12.2020.

Metsään.fi-toimijapalvelun kirjautumisongelmissa on usein syynä valtuuden puuttuminen. Se tarkoittaa sitä, että yrityksen tai organisaation työntekijällä ei ole Suomi.fissä valtuutta edustaa organisaatiotaan tai yritystään Metsään.fi-palvelussa.  

Voit tarkistaa Suomi.fistä, näkyykö sinulla siellä asiointivaltuus. Kirjaudu mobiilivarmenteella tai henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi osoitteessa www.suomi.fi/valtuudet-tunnistaudu.  

Tunnistautumisen jälkeen näet sivun vasemmassa laidassa otsikot ”Voimassa olevat”, ”Valtuuspyynnöt” ja ”Arkisto”. Näet kohdasta ”Voimassa olevat” > ”Saadut valtuudet” kaikki saamasi valtuudet. 

Suomi.fissä voit myös pyytää valtuutta yritykseltäsi. Metsään.fi-toimijapalvelun asiointivaltuus löytyy nimellä “Metsätietojen käsittely”.  

Ota tarvittaessa yhteyttä oman työnantajasi Metsään.fi-pääkäyttäjään tai Suomi.fi-pääkäyttäjään, jotka hallinnoivat yrityksessänne Metsään.fi-palvelun käyttöoikeuksia. 

Lue lisää: Siirry Katso-palvelusta Suomi.fi-valtuuksiin 

Jos sinulla on kysyttävää Metsään.fi-palvelun käytöstä, ota yhteyttä asiakastukeemme: puh. 029 432 409 tai asiakastuki(at)metsakeskus.fi. 

Metsään.fi-toimijapalvelun tiedote nro 10/2020, 10.12.2020

.