Metsään.fi-palvelu

Metsään.fi on asiointipalvelu metsänomistajille ja metsäalan toimijoille. Palvelun tarjoaa Suomen metsäkeskus. Liity käyttäjäksi, kun saat Metsäkeskukselta viestin, että metsistäsi on tietoa palvelussa. Palvelua laajennetaan jatkuvasti.

Voit tutustua metsänomistajan palvelun karttoihin ja muuhun sisältöön. Pääset tutustumiskäyttöön varatulle metsätilalle ilman tunnistautumista.

Lue lisää palvelun hyödyistä metsänomistajalle »

Palveluun voivat lisäksi liittyä toimijat, kuten metsäpalveluyrittäjät, metsänhoitoyhdistykset ja puunostajat. Yhteydenpito ja töiden toteutus helpottuvat, kun molemmat näkevät samat tiedot.

Metsään.fi-palvelusta metsänomistaja voi etsiä tekijää töille ja ostajaa puulle. Halutessaan hän voi myös antaa luvan toimijoille selata tietojaan tai siirtää niitä organisaatioiden omiin järjestelmiin. Toimijat voivat myös itse ottaa yhteyttä metsänomistajiin, jotka ovat antaneet luvan tietoihinsa.

Lue lisää Metsään.fi-palvelun hyödyistä toimijalle »

Päivitetty: 06.03.2014 13:41
Lisätietoja

Asiakastuki puh. 029 432 409
asiakastuki@metsakeskus.fi
 

Metsävaratiedon saatavuus

Metsävaratiedon saatavuus -kartta

Metsävaratiedon saatavuus -kartta »

Arcgis.com-sivustolla oleva kartta toimii parhaiten uusimmilla Chrome-, Firefox-, Opera- ja Safari-selaimilla. Internet Explorer -selaimesta tulee olla vähintään 9-versio.

Metsävaratiedon laatuseloste »